STK'ların fikirleri önemli

STK

Yerel seçimler kapsamında ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz İşçi emekliler Derneği ile Tokatlılar Vakfını ziyaret etti. Yılmaz ziyaretlerde STK'ların fikirlerini önemsediklerini ifade etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİ
İlk olarak Tokat İli ve İlçeleri Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Ziyaret eden Yılmaz ve beraberindekiler, yerel seçim çalışmalarına kurum ve dernek ziyaretle başladıklarını ve bu vesile ile ziyaret gerçekleştirdiklerini söylediler. Ziyaretlerinin amacının karşılıklı fikir alışverişi ve istişare olduğunu belirten Yılmaz, STK’ların hepsinin fikirlerini önemsediklerinin altını çizdi.

ÇEŞİTLİ DAYANIŞMA
Yılmaz, “Anadolu’dan bin bir ümitle şehirlere gelen halkın belli bir süre sonra bir araya gelme ihtiyacı duyduğunu, dernekleşmelerin de bu ihtiyaç sonucu ortaya çıktığını belirterek, Bu tür oluşumlar mutlaka gereklidir. Sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda bir çeşit dayanışmadır da dernekleşme var olmanın önemli etmenlerinden birisi de bu tür birliklerdir. Kendi vizyonları ve misyonları doğrultusunda hareket ederek en azından geleceklerini yok olmaktan kurtarmış olurlar” şeklinde konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ
Belediyelerin borç, rant ve karanlığa mahkum edenlerin yalnızca bir kişi olmadığına dikkat çeken Yılmaz, bir zihniyet topluluğu olduğunu, 30 Martta halkın bunu göz önünde bulundurarak sandığa gitmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Tokat İli ve İlçeleri Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mehmet Ocakçıoğlu ise, “Türkiye’de belediye başkanlığı seçimleri başladı ve Kırıkkale’de de bu yarış hızlı bir biçimde devam ediyor. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına seçimde başarılar dilerim” dedi.

ÇOK İŞ DÜŞÜYOR
Mahir Yılmaz ve beraberindekilerin bir sonraki durakları ise Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şubesini oldu. Ziyarette konuşan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin, mevcut belediyenin politikalarının kendilerini hüsrana uğrattığını, yeni seçilecek belediye başkanına çok iş düştüğünü ve Kırıkkale’nin Anadolu’nun gözde şehri olabilmesini arzuladıklarını ifade ederek, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz`a başarılar diledi.

TAVİZ VERMİYORUZ
Keskin’in ardından söz alan Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ise, eğiri cetvelden doğru çizginin çıkmadığını, Kırıkkale’de kişilerin değil zihniyetlerin değişmesi gerektiğini ifade etti. Emir olunduğun gibi dosdoğru olmanın temel şiarları olduğunu ifade eden Yılmaz, siyasi mücadeleleri boyunca her zaman doğruların ve doğruluğun yanında yer aldıklarını, inandıkları değerlerden asla taviz vermediklerinin altını çizdi. Yılmaz, daha sonra dernek üyelerinin problemlerini ve isteklerini dinleyerek görüşmeyi sonlandırdı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız